Over ons

Villa Bleijenburgh

Is een kleinschalig sfeervol wooncomplex in Bladel met 21 luxe appartementen. De appartementen zijn levensloopbestendig. De grote van de appartementen variëren van 113 m2 tot 137 m2. Wij bieden de bewoners een veilige, vertrouwde leefomgeving, onbezorgd wonen, warmte en persoonlijkheid. Er is 24/7 een inwonend zorgechtpaar bereikbaar ( Navis Curae). De bewoners van Villa Bleijenburgh kunnen gebruik maken van luxe faciliteiten zoals een zwembad, sauna, turks stoombad, en infraroodcabine, ontmoetingsruimte, fitnessruimte, biljart, en een mooie omsloten tuin. In de tuin staat een groot tuinhuis met jeu de boules baan er lopen kippen rond en er is een moestuintje. Villa Bleijenburgh is een woonvorm die geschikt blijft als u zorg nodig heeft of de zorg intensiever wordt. Alle appartementen voldoen aan het Woonkeur Pluspakket.

Navis Curae

Is een zorgorganisatie die zorg verleent op basis van PGB-financiering. Medewerkers van Navis Curae hebben uw welzijn hoog in het vaandel. Eigen regie behouden en ondersteuning hierin worden belangrijk gevonden. De bewoners van het wooncomplex kunnen gebruik maken van diverse diensten, activiteiten en services die men naar eigen behoefte en onder eigen regie kan af nemen. De dagelijkse leiding en organisatie binnen het wooncomplex is in handen van een zorgondernemers echtpaar Anita en Frank Bogaars. Het ondernemersechtpaar is woonachtig in de Villa. Op deze wijze zijn zij in staat de continuïteit en herkenbaarheid te borgen en veiligheid, nabijheid en zorg op maat te bieden. Zij kunnen per direct inspelen op wensen en behoeften.

Uw welzijn is onze zorg.

Even voorstellen: zorgondernemers-echtpaar Villa Bleijenburgh

Frank Bogaars

Ik ben net als Anita geboren en getogen in Reusel. Ik werk al 34 jaar voor dezelfde overheidswerkgever en blijf die (voorlopig) trouw. Ik ben daar begonnen als douanier en later overgestapt naar een functie in de controle. Ik ben een echte sportfanaat. Vanaf de bank volg ik namelijk vele sporten. Ik mag daarnaast graag een partijtje tennis spelen (actief), tuinieren, kaarten en darten. De laatste twee uiteraard met een hapje en een drankje erbij.
En nu ….. gaan we ons vertrouwde leventje een andere richting geven door letterlijk naar Bladel te verhuizen. Wonen, leven en zorgen in Villa Bleijenburgh. Een hele stap, een grote uitdaging, maar we hebben er allebei erg veel zin in.
We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten, met oog en aandacht voor elkaar. Uw welzijn is onze gedeelde zorg.

Anita Bogaars-Moeskops

Ik ben geboren en getogen in Reusel. Ik ben 28 jaar getrouwd met Frank en samen hebben wij een zoon en een dochter.
Al op zeer jonge leeftijd wist ik dat ik de zorg in wilde. Zorgen is mijn passie en ik geniet daar met volle teugen van. Ik heb 38 jaar met veel plezier bij RSZK Floriaan (nu “Floriaan huis van Oktober”) in Bladel gewerkt. Daar ben ik begonnen als ziekenverzorgster. Vervolgens heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan. De laatste jaren ben ik er als “coördinator nachtdienst” werkzaam geweest.
Per 1 november 2019 heb ik de overstap naar Villa Bleijenburgh/Navis Curae gemaakt. Verder ben ik, net als Frank, een echt buitenmens. Als het een beetje weer is vind je ons in de tuin. Ook lees ik graag een boek en luister graag naar muziek.

Welzijn

Het welzijn van de bewoners van Villa Bleijenburgh is het belangrijkste vertrekpunt. Samen met de bewoners wordt er gekeken wat we individueel voor het welzijn kunnen betekenen.

Wonen

De appartementen zijn op huur basis. U hoeft niet zorgbehoeftig te zijn om een appartement te kunnen huren. De appartementen zijn verschillend in grote, maar allen levensloop bestendig.

Zorg

Als u zorg wilt inkopen bij Navis Curae kan dat vanuit een PGB. Samen met u kijken we waar u ondersteuning nodig heeft om uw dagelijkse leven en gewoontes zoveel mogelijk in stand te houden.

Voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Brochure

Villa Bleijenburgh

Bleijenhoek 50
5531 BN Bladel
Noord-Brabant

Voor vragen over zorg
Anita Bogaars

Voor vragen over verhuur appartement
Nick Tops (Schipvast)